WC ontstoppen in Aalst

Bij een toiletbezoek wordt regelmatig papier gebruikt. Dit wordt na afloop doorgetrokken en belandt zo via de afvoer in het riool. Althans, wanneer er geen verstopping in de afvoer van uw toilet zit. Dit is echter een probleem dat regelmatig opduikt in Aalst en omgeving. Zo zijn er bijvoorbeeld mensen die onnodig veel papier gebruiken bij een toiletbezoek. Na het doortrekken kan dit papier zich op gaan hopen in de afvoer. Een verstopping is in dat geval geboren. En dan hebben we het nog niet eens gehad over andere zaken die inwoners van Aalst door hun toilet spoelen. Een wc wordt ook vaak gebruikt voor het lozen van vet of andere rommel. Heeft u inmiddels te maken met een verstopte wc? Laat onze loodgieter dan uw wc ontstoppen in Aalst!

Risico’s aan zelf ontstoppen van uw wc wc-ontstoppen-in-aalst

Met een ontstopper kunt u in veel gevallen uw toilet ontstoppen. Weet echter wel dat dit risico’s met zich meebrengt. Bij onjuist gebruik van de ontstopper kan de verstopping namelijk alleen nog maar verder de afvoer inschieten. Dit gebeurt wanneer u teveel kracht uitoefent op de ontstopper. In plaats van een ontstopper kunt u ook nog een ontstoppingsveer gebruiken. Ook aan deze ontstoppingsmethode kleven echter risico’s. Zo zitten er aan het einde van de veer haakjes die de verstopping naar boven kunnen brengen. Deze haken zijn scherp en kunnen hierdoor uw afvoer beschadigen. Bij onjuist gebruik kan er dan ook een lekkage ontstaan.

Altijd succesvol uw wc ontstoppen in Aalst

Bent u bang dat u alleen nog maar meer problemen veroorzaakt bij het ontstoppen van uw wc? Laat dit dan gewoon over aan onze loodgieter uit Aalst. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het verwijderen van verstoppingen uit de afvoer van toiletten. Onze loodgieters beschikken over de benodigde kennis en hebben daarnaast speciale gereedschappen. Hierdoor slagen zij er altijd in om een verstopte wc te ontstoppen. En het wc ontstoppen in Aalst doen wij ook nog eens binnen de kortste keren. U blijft dus nooit lang met het probleem zitten!

Professionele loodgieters

Lekkages en verstoppingen snel verholpen

Vakkundige herstellingen

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Panne? Contacteer ons: 053 – 28 01 52

Call Now Button