Verstoppingen in Aalst

Het is niet altijd even gemakkelijk om een afvoer schoon te houden, omdat er altijd wel restafval van uw eten in de afvoer terechtkomt, evenals dat er bij uw regenpijp kleine bladeren en takjes naar binnen stromen. Dit afval kan zich aan de zijkant van uw riolering hechten, waardoor een beginnende verstopping ontstaat. Een verstopping is niet alleen vervelend omdat het vaak gepaard gaat met een behoorlijke stank, het zorgt er in het ergste geval ook voor dat u geen gebruik meer kunt maken van uw toilet of douche. Reden genoeg om een verstopping tijdig aan te pakken! Voor het verhelpen van verstoppingen in Aalst en omgeving staan onze loodgieters u graag bij. Niet alleen door uw riolering eens per half jaar door te spuiten, ook door u praktische tips te geven om verstoppingen te voorkomen.

VerstoppingenTips tegen verstoppingen in Aalst

Het voorkomen van verstoppingen in Aalst begint bij het weren van afval uit uw afvoer. Let bijvoorbeeld goed op uw gebruik van toiletpapier en gebruik een zeefje om restafval bij de afwas uit uw afvoer te houden. Voor de regenpijp bestaan bepaalde kapjes, die de grootste takjes en bladeren tegenhouden. Door het afval uit uw afvoer te weren wordt zal de kans op een verstopping aanzienlijk afnemen.

Het eens per half jaar door laten spuiten van uw afvoer maakt de kans nog kleiner. Daarbij wordt een beginnende verstopping hiermee direct opgelost. Wanneer het onderhoud te laat is helpen we u graag bij het verhelpen van de ontstane verstopping!

Professionele loodgieters

Lekkages en verstoppingen snel verholpen

Vakkundige herstellingen

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Panne? Contacteer ons: 053 – 28 01 52

Call Now Button