Riool ontstoppen in Aalst

Bij een verstopping denken de meeste inwoners van Aalst vaak aan een ophoping van rommel in hun afvoer. In de meeste gevallen is dit inderdaad de oorzaak van de verstopping. Dit hoeft echter niet altijd zo te zijn. De verstopping kan namelijk ook in het riool zitten. Net als bij een verstopte afvoer kan een verstopte riolering ook voor de nodige problemen zorgen. Sterker nog, de problemen zijn dan vaak alleen nog maar erger dan bij een verstopte afvoer. Lukt het jou niet om de verstopping te verhelpen? Dan kan het maar zo zijn dat jouw riolering verstopt zit. Wij kunnen in dat geval uw riool ontstoppen in Aalst.

Probleem snel gelokaliseerd riool-ontstoppen-in-aalst

Het is vanaf de buitenkant natuurlijk niet in te schatten waar de verstopping precies zit. Hierdoor kunt u ook niet met zekerheid zeggen of het gaat om een verstopping in uw riool of in uw afvoer. Wilt u zeker weten dat uw riool verstopt zit? Dan kunt u onze loodgieter uit Aalst eens langs laten komen. Wij kunnen namelijk een camera inbrengen in uw afvoer en riolering. Hierdoor weet u binnen de kortste keren waar de verstopping precies zit. Dit maakt het een stuk makkelijker om passende maatregelen te treffen.

Riolering onder hoge druk doorspuiten

U kunt ervoor kiezen uw riool met behulp van een ontstoppingsveer of ontstoppingsmiddel te ontstoppen. Dit kan succesvol zijn, maar vaak is dit niet het geval. Regelmatig wordt slechts een deel van de verstopping verholpen. Wilt u er zeker van zijn dat de complete verstopping straks uit uw riool verdwenen is? Doe dan een beroep op onze loodgieter uit Aalst. Wij kunnen uw riolering namelijk doorspuiten. Bij deze methode spoelen wij onder hoge druk water door uw riool. De verstopping spoelt hierdoor vrijwel altijd mee. Ook andere rommel en aanslag verdwijnt op deze manier vaak uit uw riolering. Uw riool ontstoppen in Aalst is voor ons dus een fluitje van een cent!

Professionele loodgieters

Lekkages en verstoppingen snel verholpen

Vakkundige herstellingen

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Panne? Contacteer ons: 053 – 28 01 52

Call Now Button