Over ons Loodgieterij Mertens 

Bent u op zoek naar een ervaren loodgieter die u komt helpen bij uw loodgietersproblemen? Dan bent u bij Loodgieterij Mertens aan het juiste adres! 

Loodgieterij Mertens is al meerdere jaren een waar begrip in de omgeving van Aalst. Door de jaren heen is Loodgieterij Mertens uitgegroeid tot een van de meest professionele en betrouwbare loodgieters in de omgeving van Aalst. Loodgieterij Mertens staat altijd voor u klaar.  

Werkzaamheden 

Loodgieterij Mertens verricht verschillende loodgieterswerkzaamheden. Loodgieterij Mertens is in te schakelen voor zowel grote als kleine loodgietersklussen. Zo zijn de loodgieters van Loodgieterij Mertens in te schakelen bij het ontstoppen van uw afvoer. Maar de loodgieters zijn ook gespecialiseerde cv-monteurs. Loodgieterij Mertens kan uw cv onderhouden, een nieuwe cv plaatsen, uw cv repareren en helpen als uw cv-ketel een storing heeft. Een echte allround loodgieter dus.  

Lekdetectie 

Naast bovenstaande werkzaamheden is Loodgieterij Mertens ook in te schakelen voor lekdetectie. Heeft u het gevoel dat er ergens een lekkage is in uw huis? Dan kunt u Loodgieterij Mertens bellen om een lekdetectie uit te laten voeren. Het grootste voordeel als u de loodgieters van Loodgieterij Mertens inschakelt voor een lekdetectie is dat er geen hak- en breekwerk hoeft te worden uitgevoerd. De loodgieters maken gebruik van speciale hulpmiddelen die het mogelijk maken om de bron van een lekkage te vinden zonder hak- en breekwerk uit te voeren. Dit scheelt u niet alleen veel kosten maar ook veel puin! 

Kernwaarden  

Loodgieterij Mertens is de loodgieter die u nodig heeft bij uw loodgieter problemen. Loodgieterij Mertens staat garant voor snelle service en klantvriendelijkheid. Onze loodgieters zijn allemaal voorzien van een goede dosis kennis en kunnen uw probleem snel oplossen. De loodgieter gaat pas bij u weg als u tevreden bent! Daarnaast voert Loodgieterij Mertens niet alleen loodgieterswerkzaamheden uit, Loodgieterij Mertens voorziet u ook van een passend advies om in de toekomst complicaties te voorzien! 

Zoekt u dus een loodgietersbedrijf dat uw problemen snel en vakkundig komt oplossen? Aarzel dan niet en neem meteen contact op Loodgieterij Mertens in Aalst! 

Professionele loodgieters

Lekkages en verstoppingen snel verholpen

Vakkundige herstellingen

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Panne? Contacteer ons: 053 – 28 01 52

Call Now Button