Ontstoppingsdienst Ninove – Verstoppingen snel verholpen!

Lekkage of verstopping? Schakel een geroutineerde loodgieter in! –

Professionele loodgieters

Lekkages en verstoppingen snel verholpen

Vakkundige herstellingen

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Panne? Contacteer ons direct: 053 – 28 01 52

Ontstoppingsdienst Ninove

Woont u in Ninove en heeft u twee linkerhanden? Of heeft u gewoon nog nooit eerder een verstopping verholpen? Dan weet u ongetwijfeld niet wat u moet doen. Een zoektocht op het internet leert u ongetwijfeld dat u een ontstopper kunt gebruiken. Kleine verstoppingen zijn hier inderdaad prima mee te verhelpen. Het wordt echter een stuk lastiger indien er sprake is van een hardnekkige verstopping. In dat geval biedt onze ontstoppingsdienst in Ninove uitkomst. Wij weten namelijk precies hoe wij verstoppingen in uw afvoer en riolering te lijf moeten gaan!

Afvoer binnen handomdraai ontstopt Ontstoppingsdienst Ninove

Er gaat vaak behoorlijk wat tijd zitten in het ontstoppen van uw afvoer. Daarnaast is het natuurlijk maar de vraag of u succes boekt. Hier hoeft u zich echter geen zorgen om te maken wanneer u onze  ontstoppingsdienst in Ninove inschakelt. Onze professionals houden zich namelijk dagelijks bezig met het verhelpen van verstoppingen. Niet alleen kennen wij verschillende ontstoppingstechnieken, maar wij beschikken ook over allerlei gereedschappen. Een verstopte afvoer wordt hierdoor niet alleen goed ontstopt, maar ook nog eens snel. Doet u een beroep op onze ontstoppingsdienst in Ninove? Dan bent u snel van de verstopte afvoer af.

Hoe verhelpen wij een verstopte riolering?

Heeft u al een aantal keer geprobeerd uw afvoer te ontstoppen, maar heeft dit telkens geen effect gehad? Dan kan dit betekenen dat de verstopping diep in uw afvoer zit. Het is echter ook mogelijk dat uw riolering verstopt zit. In dit laatste geval wordt het vrij lastig om de verstopping te verhelpen. Voor onze ontstoppingsdienst in Ninove stelt dit echter niets voor. Wij kunnen uw afvoer en riolering namelijk onder hoge druk doorspuiten. Bij deze methode wordt het water met grote snelheid door uw afvoerleiding en riool gepompt. Rommel en aanslag verdwijnt hierdoor nagenoeg altijd uit de afvoer en het riool. Een verstopping in het riool is hierdoor binnen de kortste keren verleden tijd.

Dienstverlening

CV ketel reparatie

Loodgieterswerkzaamheden

Verstoppingen verhelpen

Lekkages repareren

Bereikbaar op: 

Ma t/m vr: 08:00 – 19:00

Weekend gesloten

Call Now Button