Ontstoppingsdienst Aalst – Loodgieterij Mertens is snel ter plaatse!

Lekkage of verstopping? Schakel een geroutineerde loodgieter in! –

Professionele loodgieters

Lekkages en verstoppingen snel verholpen

Vakkundige herstellingen

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Panne? Contacteer ons direct: 053 – 28 01 52

Ontstoppingsdienst Aalst inschakelen

Bepaalde inwoners van Aalst hebben om de haverklap te maken met een verstopte afvoer. Het kan bijvoorbeeld gaan om de afvoer van uw gootsteen, maar ook om die van uw douche of toilet. De kans is aanwezig dat u eerst zelf actie onderneemt om het probleem te verhelpen. Indien de verstopping telkens snel weer terugkeert, zorgt dit ongetwijfeld voor de nodige frustraties. Bent u het zat en wilt u dat de verstopping definitief verdwijnt? Doe dan een beroep op onze ontstoppingsdienst in Aalst. Onze professionals weten namelijk precies hoe zij een ontstopping moeten verhelpen.

Hoe gaan wij te werk?ontstoppingsdienst-aalst

Voor u onze ontstoppingsdienst in Aalst inschakelt, bent u vast en zeker benieuwd hoe wij te werk gaan. Dit hangt natuurlijk af van de verstopping. Zo is een kleine verstopping makkelijker te verwijderen dan een hardnekkige verstopping. Geen enkele verstopping is ons echter te gek. Wij beschikken namelijk over speciale gereedschappen die wij inzetten bij het verhelpen van het probleem. Hierdoor is uw verstopping binnen de kortste keren verleden tijd. Uiteraard dragen wij er ook zorg voor dat het probleem niet binnen de kortste keren weer terugkeert. U kunt er dus zeker van zijn dat onze loodgieter de verstopping in zijn geheel weghaalt.

Zo verkleint u de kans op een verstopping

Heeft u regelmatig te maken met een verstopping? Dan kan dit verschillende oorzaken hebben. Mogelijk spoelt u onnodig veel rommel door de afvoer van uw gootsteen of door uw toilet. De kans op een verstopping neemt hierdoor logischerwijs toe. Beperk daarom de hoeveelheid rommel die u door uw afvoer spoelt. Een andere veelvoorkomende oorzaak van een verstopping is haar, bijvoorbeeld in uw douche. Door een zeefje te plaatsen in het afvoerputje verkleint u de kans op een verstopping. U kunt er daarnaast voor kiezen om uw afvoer jaarlijks door te laten spuiten door onze ontstoppingsdienst in Aalst. Op deze manier wordt alle rommel en aanslag uit uw afvoer gespoeld. Hierdoor is de kans op een verstopping minimaal.

Dienstverlening

CV ketel reparatie

Loodgieterswerkzaamheden

Verstoppingen verhelpen

Lekkages repareren

Bereikbaar op: 

Ma t/m vr: 08:00 – 19:00

Weekend gesloten

Call Now Button