Loodgieter Zottegem – Loodgieterij Mertens is uw expert

Lekkage of verstopping? Schakel een geroutineerde loodgieter in! –

Professionele loodgieters

Lekkages en verstoppingen snel verholpen

Vakkundige herstellingen

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Panne? Contacteer ons direct: 053 – 28 01 52

Onze loodgieter in Zottegem: van alle markten thuis!

Bent u op zoek naar de hulp van een erkende loodgieter bij u in de buurt? Onze loodgieter in Zottegem helpt u graag verder! De loodgieter uit Zottegem heeft een ruime expertise in het uitvoeren van uiteenlopende loodgieterswerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het leggen of verleggen van leidingen, het aansluiten van sanitaire voorzieningen op de afvoer, enzovoorts. Met welk doel bent u momenteel op zoek naar de hulp van een betrouwbare loodgieter?

Tip: vraag onze loodgieter om passend advies als u begint aan een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning. De loodgieter vertelt u graag meer over de mogelijkheden die u hierbij heeft.

Installeren, herstellen en vervangen

Onze loodgieter in Zottegem kan u met een breed scala aan loodgieterswerkzaamheden van dienst zijn. Deze werkzaamheden verdelen we graag onder in drie categorieën: installeren, herstellen en vervangen. Bij installatiewerkzaamheden kunt u denken aan het leggen van leidingen of het aansluiten van sanitair op een afvoer. Onder onderhoudswerkzaamheden verstaan we het controleren van leidingen op lekkages of het nalopen van de cv-ketel op kapotte onderdelen.

Tot slot kunt u bij vervangingswerkzaamheden onder meer denken aan het vervangen van een losse boiler en een losse cv-ketel voor een combiketel, of het vervangen van achterhaald sanitair voor een nieuw type sanitair. De loodgieter van ons loodgietersbedrijf voert de loodgieterswerkzaamheden echter niet alleen voor u uit, maar denkt ook graag met u mee over de meest geschikte oplossingen in bepaalde situaties. Welke combiketel is het meest geschikt in uw situatie? Is de door u gewenste inrichting van de badkamer ook daadwerkelijk mogelijk? Enzovoorts.

Dienstverlening

CV ketel reparatie

Loodgieterswerkzaamheden

Verstoppingen verhelpen

Lekkages repareren

Bereikbaar op: 

Ma t/m vr: 08:00 – 19:00

Weekend gesloten

Call Now Button