Loodgieter Ternat – Loodgieterij Mertens altijd bereikbaar!

Lekkage of verstopping? Schakel een geroutineerde loodgieter in! –

Professionele loodgieters

Lekkages en verstoppingen snel verholpen

Vakkundige herstellingen

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Panne? Contacteer ons direct: 053 – 28 01 52

Nieuw-, aan- of verbouw? Bel onze loodgieter in Ternat!

Start u binnenkort met de nieuw-, aan- of verbouw van uw woning? Bel onze loodgieter in Ternat voor de benodigde hulp bij deze bouwwerkzaamheden. In de meeste gevallen kunt u bij een nieuw-, aan- of verbouw van woningen niet ontkomen aan loodgieterswerkzaamheden. Deze loodgieterswerkzaamheden komen in tal van verschillende soorten voor. Denk bijvoorbeeld aan het leggen of verleggen van leidingen, het leggen van de afvoer en het aansluiten van sanitaire voorzieningen op de afvoer, enzovoorts. Reden genoeg om hier tijdig de hulp van een expert voor in te schakelen!

Onze loodgieter in Ternat heeft een ruime expertise in het uitvoeren van uiteenlopende werkzaamheden, waardoor we u op een snelle en vakkundige wijze van dienst kunnen zijn. De kans op complicaties is op deze manier minimaal.

Belang van de hulp van een loodgieter

Hoewel u op voorhand wellicht denkt dat u een deel van de loodgietersklussen zelf uit kunt voeren, blijkt dit vaak ernstig tegen te vallen. Niet alleen lopen de bouwwerkzaamheden hierdoor vertraging op, ook kunt u op een later moment te maken krijgen met lekkages, verstoppingen en soortgelijke complicaties. Dit wilt u vanzelfsprekend zo goed mogelijk voorkomen!

Bij het leggen van leidingen is het onder meer belangrijk dat de leidingstukken goed en naadloos op elkaar aansluiten, zodat er geen speling tussen de leidingstukken kan ontstaan. Als dit wel zo zou zijn, zou het water via de speling uit de leidingen kunnen ontsnappen. Het water trekt hierbij in uw muren en vloer, waardoor er lelijke schimmelplekken zullen ontstaan. Vaak kost het enkele maanden om dergelijke waterschade te herstellen.

Dienstverlening

CV ketel reparatie

Loodgieterswerkzaamheden

Verstoppingen verhelpen

Lekkages repareren

Bereikbaar op: 

Ma t/m vr: 08:00 – 19:00

Weekend gesloten

Call Now Button