Loodgieter Ninove – Loodgieterij Mertens is uw specialist!

Lekkage of verstopping? Schakel een geroutineerde loodgieter in! –

Professionele loodgieters

Lekkages en verstoppingen snel verholpen

Vakkundige herstellingen

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Panne? Contacteer ons direct: 053 – 28 01 52

Bel onze loodgieter in Ninove voor verschillende loodgietersklussen

Voor het laten uitvoeren van uiteenlopende loodgietersklussen bent u bij onze loodgieter in Ninove aan het juiste adres. Dagelijks helpt de loodgieter in Ninove tientallen consumenten bij het installeren, onderhouden of repareren van loodgieterselementen in woningen en bedrijfspanden. Zonder dat u het weet heeft u tal van verschillende loodgieterselementen in huis, die ieder onderhouden moeten worden om complicaties te voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan de leidingen, de afvoer en de cv-ketel in uw woning. Wanneer heeft u deze elementen voor het laatst laten onderhouden?

Een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning

Bent u van plan om binnenkort te starten met de nieuw-, aan- of verbouw van uw woning? De kans is groot dat u de hulp van een loodgieter in Ninove goed kunt gebruiken! Vaak moeten er bij dergelijke bouwwerkzaamheden nieuwe leidingen gelegd of bestaande leidingen verlegd worden, zullen nieuwe sanitaire voorzieningen op de afvoer moeten worden aangesloten, enzovoorts. Hoewel u dergelijke werkzaamheden wellicht ook zelf uit zou kunnen voeren, geeft het een veilig gevoel als u dit laat doen door de loodgieters in Ninove.

Onze loodgieters hebben een zeer ruime expertise in het uitvoeren van uiteenlopende werkzaamheden, waardoor de kans op fouten minimaal is. U moet er toch niet aan denken, dat u kort na de oplevering van de loodgietersklussen al te maken krijgt met een vervelende lekkage of verstopping in uw woning? Ook na de oplevering van een nieuw-, aan- of verbouw kunt u op de betrouwbare loodgieter in Ninove blijven rekenen. We komen graag eens per jaar bij u langs voor het onderhouden van loodgieterselementen.

Dienstverlening

CV ketel reparatie

Loodgieterswerkzaamheden

Verstoppingen verhelpen

Lekkages repareren

Bereikbaar op: 

Ma t/m vr: 08:00 – 19:00

Weekend gesloten

Call Now Button