Loodgieter Denderleeuw – Loodgieterij Mertens is uw vakman

Lekkage of verstopping? Schakel een geroutineerde loodgieter in! –

Professionele loodgieters

Lekkages en verstoppingen snel verholpen

Vakkundige herstellingen

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Panne? Contacteer ons direct: 053 – 28 01 52

Hulp nodig van onze loodgieter in Denderleeuw? Bel ons!

Kunt u de hulp van een erkende loodgieter in Denderleeuw of de omgeving hiervan momenteel goed gebruiken? Onze loodgieter in Denderleeuw helpt u graag bij het uitvoeren van uiteenlopende klussen in en rondom uw woning. Typische werkzaamheden van de loodgieter van ons loodgietersbedrijf zijn onder meer het leggen van nieuwe leidingen, het aansluiten van sanitaire voorzieningen op een afvoer, het controleren van de cv-ketel op beginnende slijtage, het verhelpen van lekkages, enzovoorts. Door de diversiteit aan loodgieterswerkzaamheden, heeft onze loodgieter in Denderleeuw een ruime ervaring opgebouwd in de afgelopen jaren. Waarmee kan de loodgieter u helpen?

Werkzaamheden van de loodgieters

De loodgieters van ons loodgietersbedrijf verdelen de werkzaamheden die zij dagelijks uitvoeren onder in drie categorieën, namelijk: installaties, onderhoud en reparaties. Alle drie de categorieën zijn van groot belang om vervelende complicaties te voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan leidingen. Het is erg belangrijk dat leidingen op de juiste wijze worden aangelegd, om te voorkomen dat u met lekkages te maken krijgt. Daarbij moeten de leidingen zeker eens per jaar of eens per twee jaar (afhankelijk van de leeftijd) gecontroleerd worden op slijtage. Mocht er sprake zijn van lekkage rond leidingsstukken, dan zal de loodgieter uit Denderleeuw een reparatie voor u uitvoeren. Zo wordt een blijvende waterschade voorkomen!

Naast dit voorbeeld van de waterleidingen zijn er vanzelfsprekend nog tal van andere goede voorbeelden te bedenken, waarbij het belang van de hulp van een loodgieter naar voren komt. Mocht u enkel advies willen over het uitvoeren van loodgietersklussen, dan kunt u eveneens terecht bij onze loodgieter. Vervolgens kunt u besluiten om de werkzaamheden zelf uit te voeren of om dit alsnog uit te besteden.

Dienstverlening

CV ketel reparatie

Loodgieterswerkzaamheden

Verstoppingen verhelpen

Lekkages repareren

Bereikbaar op: 

Ma t/m vr: 08:00 – 19:00

Weekend gesloten

Call Now Button