Lekkages opsporen in Aalst om waterschade te voorkomen

Voor veel woningbezitters vormt een lekkage een van de grootste ergernissen. Dit is niet voor niets! Bij een lekkage in huis kan een blijvende waterschade ontstaan, als de lekkage niet tijdig wordt opgelost. Waterschade komt onder meer voor in de vorm van lelijke schimmelplekken op muren of vloeren, rottende plekken in het houtwerk onder uw dakbedekking, enzovoorts. Om een dergelijke waterschade te voorkomen kunnen we uw lekkages opsporen en waar mogelijk direct voor u verhelpen. Zelf lekkages opsporen is vaak lastig, omdat het waterspoor vanaf de bron van een lekkage niet altijd goed zichtbaar is. Mocht het u toch gelukt zijn om de bron van een lekkage te vinden, dan is het belangrijk om deze direct te (laten) verhelpen.

Verschillende vormen van lekdetectie in woningen

Onze specialisten kunnen lekkages opsporen zonder dat hier hak- en breekwerk aan te pas hoeft te komen. Het voordeel aan onze manier van werken is dat de kosten gedrukt worden, er geen schade aan uw woning ontstaat en u in geen geval met grote hopen puin blijft zitten. Wij maken tijdens het opsporen van lekkages gebruik van een ultrasone detectie en detectie met een thermografische camera. Het hangt sterk van de situatie af, welk hulpmiddel het meest geschikt is.

Met deze hulpmiddelen is lekkages opsporen zelfs op de meest lastig te bereiken plekken in huis mogelijk. Zo kunnen we er samen met u voor zorgen dat de kans op een blijvende waterschade in uw woning minimaal is.

Professionele loodgieters

Lekkages en verstoppingen snel verholpen

Vakkundige herstellingen

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Panne? Contacteer ons: 053 – 28 01 52