Lekkages in Aalst

Een lekkage behoort om twee belangrijke redenen tot de grootste ergernissen van veel woningbezitters. Allereerst is het nadeel aan een lekkage, dat de bron ervan vaak maar zeer moeizaam te achterhalen is, zeker als u niet beschikt over de juiste materialen. Daarnaast zorgt een lekkage in veel gevallen voor een blijvende waterschade aan het houtwerk van uw dak, schimmels op uw muren en plafonds en bijvoorbeeld voor schade aan belangrijke documenten of foto’s. Hoewel u dit vanzelfsprekend zo goed mogelijk zal willen voorkomen, is het niet altijd mogelijk om een lekkage tegen te gaan. Wel kunt u bij een lekkage zo snel mogelijk de hulp inschakelen van een loodgieter om de lekkage tijdig aan te pakken. Voor het verhelpen van lekkages in Aalst en omgeving helpen we u graag!lekkages

Soorten lekkages in Aalst

Een lekkage kan op zeer veel verschillende plekken ontstaan, denk aan de afvoer van uw wasmachine of vaatwasser, beschadigingen aan leidingen in of rondom uw woning en bijvoorbeeld door beschadigingen aan uw dakbedekking. Zeker bij dakbedekking is het vaak een gebrek aan onderhoud wat zorgt voor lekkages. Laat uw dakbedekking eens per half jaar of jaarlijks controleren op beginnende slijtage of scheurtjes, waarlangs het water naar binnen kan sijpelen.

Wij verhelpen lekkages in Aalst voor u, door eerst de bron van de lekkage te achterhalen en hierbij direct voor een tijdelijke of structurele oplossing te zorgen. Soms moet er een speciaal onderdeel worden vervangen, die niet op voorraad is. We zullen echter altijd voor een tijdelijke oplossing zorgen, zodat de lekkage stopt en waterschade voorkomen wordt! Ons loodgietersbedrijf laat u niet in de steek!

Professionele loodgieters

Lekkages en verstoppingen snel verholpen

Vakkundige herstellingen

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Panne? Contacteer ons: 053 – 28 01 52

Call Now Button