Een lekdetectie uit laten voeren? Bel ons!

Wellicht heeft u zelf al eens geprobeerd om de bron van een lekkage zonder hulpmiddelen op te sporen. Zeker als het om een lekkage onder uw dakbedekking of rond leidingen in de kruipruimte van uw woning gaat, blijkt het lastig te zijn om de bron van een lekkage te vinden. De bron kan bijvoorbeeld speling tussen twee leidingsstukken zijn, kleine gaatjes of scheurtjes in de dakbedekking, enzovoorts. Door een lekdetectie uit te laten voeren door onze vakmensen, is de bron van de lekkage vaak snel gevonden. Het is sterk aan te raden om bij een lekkage zo snel mogelijk een lekdetectie uit te laten voeren. Zo is de kans op een blijvende waterschade in huis minimaal.

Wij voeren het uit zonder hak- en breekwerk

Het voornaamste voordeel aan het laten uitvoeren van een lekdetectie door onze specialisten is dat er geen hak- of breekwerk hoeft te worden uitgevoerd. Niet alleen scheelt u dit enorm in de kosten, ook komt u niet met veel puin in huis te zitten! Wij maken gebruik van speciale hulpmiddelen, die het mogelijk maken om de bron van een lekkage zonder hak- of breekwerk te achterhalen. Waar mogelijk zullen wij direct voor een passende oplossing zorgen om de lekkage te verhelpen.

Tijdens het uitvoeren van een lekdetectie maken wij onder meer gebruik van een ultrasone detectie, of een detectie aan de hand van een thermografische infraroodcamera.

Professionele loodgieters

Lekkages en verstoppingen snel verholpen

Vakkundige herstellingen

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Panne? Contacteer ons: 053 – 28 01 52