Leidingwerk nodig in Aalst?

Bij de nieuw-, aan- of verbouw van uw woning kunt u bijna niet aan het uitvoeren van leidingwerkzaamheden ontkomen. Zo zullen er nieuwe leidingen moeten worden aangelegd, moeten bestaande leidingen mogelijk verlegd worden, enzovoorts. Dergelijke werkzaamheden zou u zelf uit kunnen voeren, mits u zich vooraf goed inleest op de uit te voeren stappen. Toch kiezen nog steeds veel woningbezitters voor de hulp van onze loodgieter bij leidingwerk in Aalst. Onze loodgieters hebben een jarenlange ervaring in het uitvoeren van klussen op het gebied van leidingwerk in Aalst. Zo is de kans op vervelende complicaties zeer klein!

Nieuwe leidingen aanleggen in uw woning

Leidingwerk in Aalst omvat een groot aantal verschillende werkzaamheden. Een van deze werkzaamheden is het aanleggen van nieuwe leidingen. Bij het aanleggen van nieuwe leidingen is het belangrijk dat de leidingen naadloos op elkaar aansluiten. Wanneer er speling tussen de verschillende leidingstukken ontstaat, kan dit voor een nare waterschade aan uw woning zorgen. Het water sijpelt in zo’n geval via de speling uit het leidingwerk en trekt vervolgens in uw woning. U voorkomt dit door de leidingen door onze ervaren loodgieters aan te leggen.

Niet alleen de speling wat tussen de leidingen kan ontstaan is een reden om deze klus aan een loodgieter over te laten. Denk ook aan de beschadigingen die aan het leidingwerk kunnen ontstaan, als deze leidingen bijvoorbeeld op een scherp puntje in uw vloer worden gelegd. Het is erg lastig om een dergelijke schade op een later moment te herstellen. Daarbij merkt u de lekkage vaak pas als de waterschade aan uw muren of vloeren al ontstaan is. Door onze hulp in te schakelen voorkomt u dergelijke situaties.

Leidingen verleggen en afsluiten

Naast de hulp die wij bieden bij het leggen van nieuwe leidingen in uw woning, kunnen we u helpen met het verleggen van bestaande leidingen. Denk aan een renovatie van de badkamer, waarbij bestaande leidingen verlegd moeten worden als gevolg van een nieuwe indeling van de badkamer. Ook bij een renovatie van de keuken kan het verleggen van leidingen raadzaam of zelfs noodzakelijk zijn.

Tijdens de wintermaanden loopt u het risico te maken te krijgen met gesprongen leidingen. Een gesprongen leiding is het gevolg van het stilstaande water in de leidingen, wat tijdens deze periode bevriest. Doordat bevroren water uit zal zetten, zal de leiding uiteindelijk knappen. Een geknapte leiding veroorzaakt een nare waterschade als deze zich binnen uw woning bevindt. Reden genoeg om deze tijdig af te laten sluiten!

Professionele loodgieters

Lekkages en verstoppingen snel verholpen

Vakkundige herstellingen

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Panne? Contacteer ons: 053 – 28 01 52

Call Now Button