CV ketel reparatie in Aalst

Uw CV- of combiketel vormt een van de belangrijkste componenten in uw woning, omdat het uw woning verwarmt op koude dagen en in het geval van een combiketel zorgt voor de warmwatervoorziening in uw woning. U moet er toch niet aan denken, dat u op een koude winteravond geen werkende verwarming heeft, niet kunt genieten van een warme douche of bijvoorbeeld niet kunt afwassen? Onderhoud aan uw CV ketel is om deze reden essentieel. Onze loodgieter helpt u graag bij onderhoud en een eventuele CV ketel reparatie in Aalst en omgeving.

Heeft u momenteel een losse CV ketel en boiler? Wellicht is het aantrekkelijk om de aanschaf van een combiketel te overwegen! Dit bespaart u jaarlijks flink op de energierekening en is vaak een eenmalige investering. Onze loodgieters adviseren u hier graag over. CV ketel reparatie

Essentie CV ketel reparatie in Aalst

Het onderhouden en uitvoeren van een CV ketel reparatie in Aalst is om meerdere redenen van belang. Allereerst wilt u vanzelfsprekend altijd kunnen rekenen op een werkende verwarming in uw woning, zeker in de herfst en winter. Bij het onderhoud aan uw CV ketel worden alle onderdelen nagelopen op beginnende slijtage, zodat deze tijdig vervangen kunnen worden en een storing voorkomen wordt. Ook wordt het stof, wat zich door de jaren heen ophoopt rond de onderdelen van uw CV ketel, bij een onderhoudsbeurt of reparatie voor u verwijderd.

De versleten onderdelen en stof ziet u vaak zelf niet vanaf de buitenzijde, waardoor een storing kan ontstaan als u dit niet tijdig laat aanpakken door een loodgieter.

Professionele loodgieters

Lekkages en verstoppingen snel verholpen

Vakkundige herstellingen

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Panne? Contacteer ons: 053 – 28 01 52

Call Now Button