Installateur voor cv in Aalst

Onze loodgieter uit Aalst slaagt er vaak in een kapotte ketel te repareren. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een storing. Helaas lukt het ons niet altijd om een cv ketel weer aan de praat te krijgen. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Ten eerste kan de ketel gewoonweg ‘op’ zijn. Een ketel heeft immers ook een maximale levensduur. Ten tweede heeft u zelf misschien geprobeerd het apparaat weer aan de praat te krijgen. In dat geval kan het zijn dat u het probleem juist erger gemaakt heeft. Onze loodgieter krijgt de ketel dan mogelijk niet meer aan de praat. In beide gevallen zit er niets anders op dan uw ketel vervangen als u weer over warm water wilt beschikken. Zoekt u nog iemand die uw ketel kan vervangen? Dan kan onze installateur voor cv in Aalst u van dienst zijn!

Zelf een nieuwe cv plaatsen?

Op uw cv ketel zijn talloze leidingen en kabels aangesloten. Dit maakt het apparaat ook zo complex. Desondanks denken genoeg mensen nog dat zij zelf wel in staat zijn een ketel te vervangen. Dit is echter geen aanrader. Waarom niet? Omdat de kans groot is dat u het apparaat verkeerd installeert. Zo kunt u de leidingen en elektra bijvoorbeeld verkeerd op de ketel aansluiten. Dit heeft u pas in de gaten wanneer u de ketel wilt gebruiken, bijvoorbeeld om warm te douchen. Wordt het water niet warm? Dan is dit een teken dat uw ketel niet werkt en vermoedelijk verkeerd is aangesloten.

Werk uitbesteden aan installateur voor cv in Aalst

CV installateur in Aalst Heeft u geen verstand van cv ketels? Of lijkt het u gewoon beter om een installateur voor cv in Aalst in te schakelen? Dan bent u bij ons loodgietersbedrijf aan het juiste adres. Wij hebben door de jaren heen al ontzettend veel ketels geïnstalleerd. Voor onze loodgieters kent een ketel dan ook geen geheimen meer. Wij weten precies hoe wij het leidingwerk en de bekabeling op de juiste manier aansluiten. Daarnaast regelen wij uw ketel ook direct goed in. Het kost inderdaad geld om dit door ons te laten doen, maar u weet wel zeker dat uw ketel straks werkt. Kies daarom eieren voor uw geld en laat de installatie over aan onze installateur voor cv in Aalst.

Laat uw oude ketel professioneel verwijderen

Voordat u een nieuwe ketel kunt plaatsen, moet uw oude ketel natuurlijk eerst verwijderd worden. Er zijn genoeg mensen die hierbij maar wat graag de sloophamer hanteren. Verstandig? Nee, wat onze loodgieter in Aalst betreft absoluut niet. Waarom niet? Omdat de kans groot is dat u schade aanricht. Schade aan de ketel op zich is geen probleem, maar aan het leidingwerk wel. Wanneer de leidingen beschadigen, moeten deze eerst gerepareerd worden. Uw nieuwe ketel kan immers niet aangesloten worden op een kapotte leiding. Wilt u voorkomen dat er schade wordt aangericht? Laat uw oude ketel in dat geval gewoon verwijderen door onze loodgieter in Aalst. Wij demonteren uw ketel met de grootst mogelijk precies, waarna wij direct uw nieuwe cv plaatsen.

Professionele loodgieters

Lekkages en verstoppingen snel verholpen

Vakkundige herstellingen

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Panne? Contacteer ons: 053 – 28 01 52

Call Now Button