Camera inspectie in Aalst

Soms kan het behoorlijk lastig zijn om in te schatten hoe ernstig een verstopping is. Toch proberen veel inwoners van Aalst zonder enige kennis van zaken zelf de verstopping te verhelpen. Soms boeken zij hierbij succes, maar vaak ook niet. Verstoppingen kunnen namelijk behoorlijk hardnekkig zijn. Weet u niet precies waar de verstopping zit? Of wilt u eerst weten hoe ernstig het probleem is? Dan doet u er goed aan onze loodgieter in Aalst in te schakelen. Wij kunnen namelijk bij u langskomen voor een camera inspectie in Aalst.

Waarom camera inspectie?camera-inspectie-in-aalst

Er zijn nog maar weinig inwoners van Aalst die bekend zijn met een camera inspectie. Toch is het bijzonder handig om de omvang van het probleem in kaart te brengen. Bij een dergelijke inspectie brengen wij een camera in uw afvoer in. Deze camera kan gewoon via een afvoerputje ingebracht worden. Op het scherm dat onze loodgieter bij zich heeft, worden de beelden van de camera weergeven. Doordat de camera flexibel is, is deze makkelijk door de afvoer te sturen. Na verloop van tijd komt de camera aan bij het probleem. Hierdoor weet u direct waar de verstopping zit en hoe groot het probleem nu eigenlijk is.

Verhelp verstopping na camera inspectie in Aalst

Heeft u de verstopping gelokaliseerd met behulp van camera inspectie in Aalst? Dan is het zaak direct in actie te komen. Althans, wanneer u het probleem snel wilt verhelpen. U kunt er in dat geval voor kiezen om zelf aan de slag te gaan met de verstopping. Dit raden wij u niet aan, zeker niet wanneer op de camera is gebleken dat het een hardnekkige verstopping betreft. Bij een ernstig probleem doet u er goed aan het verhelpen ervan over te laten aan onze loodgieter. Wij beschikken niet alleen over de benodigde kennis, maar ook over de juiste gereedschappen. Hierdoor is het voor onze loodgieter in Aalst een fluitje van een cent om uw verstopping te verhelpen!

Professionele loodgieters

Lekkages en verstoppingen snel verholpen

Vakkundige herstellingen

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Panne? Contacteer ons: 053 – 28 01 52